ZEE EN ZO DEN BOSCH

Heerlijke verse vis

Voor de lekkerste en heerlijke verse vis en vis-gerechten kom je naar Zee en Zo Den Bosch. Zij bieden een groot assortiment aan allerlei verse producten. Spartelverse vissoorten, knapperig gebakken kibbeling of zilte haring. Met 15 soorten oesters en kreeften slaag hier altijd wel. 

Zee en Zo Den Bosch beidt alles voor hun gasten. Zo kun je genieten van heerlijke verse opgemaakte schalen voor een verse maaltijd of als hapje tussendoor. Er staat ook zeer veel vismaaltijden op het menu. 

Voor een heerlijke lunch, een tussendoortje of een gezellig uitje met de familie ben je altijd van harte welkom in de lunchroom. Ook kun je gewoon genieten van een lekkere bak koffie. 

Bekijk hieronder het hele menu van Vis en Zo Den Bosch:

Zee en Zo Den Bosch

Het restaurant

In het gezellige restaurant van Zee en Zo Den Bosch kun je heerlijk genieten van allerlei visgerechten. Met een ruime keuze op de menukaart zit er voor iedereen wel wat tussen. Kom lekker lunchen, een tussendoortje nemen of gewoon gezellig met de familie dineren. Het restaurant is alleen op de vrijdag open voor dineren. Ook is het voor de niet-visliefhebber een plek om lekker te genieten van allerlei drankjes en de gezellige sfeer die er heerst in het restaurant.

Kom snel langs!

Kom langs voor overheerlijke verse visgerechten bij Zee en Zo Den Bosch. Geniet van een grote keuze. Maak je dag compleet in de Helftheuvel. Met 80 winkels onder 1 dak is er genoeg keuze om heerlijk te shoppen. Sluit je dag af in het restaurant van Zee en Zo. Bekijk hieronder de openingstijden:

Zee en Zo Den Bosch

Laatste berichten

  • 22 februari 2023
Totale weergaven 343Waarvan vandaag 2