ALDI DEN BOSCH

Voor de dagelijkse boodschappen!

Kom snel naar Aldi Den Bosch voor al je boodschappen. Heerlijke verse producten. Met de kwaliteit huismerken en diverse A-merken hebben ze veel fans gekregen. Zo beloven ze dat de huismerken bijna even goed zijn als de A-merken. Met het idee dat alles voor iedereen betaalbaar moet zijn, kan iedereen kwaliteit in huis houden. 

Er zijn onwijs veel aanbiedingen bij Aldi Den Bosch. Er komt elke week een folder uit waarin alle aanbiedingen beschreven staan. Dit kun je ook online en in de app vinden. Wat er zo bijzonder is aan de Aldi is dat er namelijk diverse non-food producten ter beschikking staan. Zo staan er kleding en wandrekken tot strijkplanken en vliegenmeppers in het assortiment. 

Ben je benieuwd naar de acties? Klik dan snel even op de knop hieronder:

Aldi Den Bosch

Over de Aldi

In 2023 viert Aldi een feestje. Ze zijn namelijk 50 jaar in Nederland. In 1973 opende de eerste winkel. De Aldi kreeg meteen veel naamsbekendheid door het bedrijfsbeleid dat ze hanteren. De formule is namelijk gericht op een beperkt assortiment, producten van hoogwaardige kwaliteit en lage prijzen. In 2019 telde we ruim 476 Aldi vestigingen. 

De Aldi, die in 1913 is ontstaan, is een grote naam geworden in bijna heel Europa. In 1950 bestond de Aldi nog uit een krappe 13 winkels en 8 jaar later waren er dit al 157 meer. In 2019 telde we ruim 7600 winkels. Dit komt ook onder andere door de formule die ze hanteren.

De kans om te besparen

Kom snel langs en haal jouw dagelijkse boodschappen bij Aldi Den Bosch. Zorg dat je niet alleen geld bespaard, maar je kunt hier ook terecht voor kwaliteit. Bekijk wat voor aanbiedingen er voor jou in de weekfolder staan.

Klik hieronder om de openingstijden te bekijken:

Aldi Den Bosch

Laatste berichten

  • 7 februari 2023
Totale weergaven 220Waarvan vandaag 1