REBROWN IN DE HELFTHEUVEL

Voor een heerlijke lunch

In de Helftheuvel kun je genieten van een overheerlijke lunch. Kom bijvoorbeeld naar een van onze restaurants. Een van de restaurants is ReBrown. Hier kun je uit een groot assortiment aan verschillende overheerlijke lunchgerechten. Met 22 zitplaatsen bieden ze een ruime plek om te kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt of en heerlijke lunch.

Het menu bestaat uit verschillende broodjes, wraps en speciale gerechten. Zo kun je kiezen voor een rijk belegd broodje. Voor een niet al te hoge prijs kun je al genieten van een zeer kwalitatief hoge lunch, van huisgemaakte carpaccio tot een broodje met brie. Er is van alles te verkrijgen bij ReBrown.  Niet alleen kun je in het mooie restaurant de heerlijke gerechten bestellen, maar ook online bestellen om thuis het eten te nuttigen. Ook bieden ze de service om het eten op te halen.

Bekijk hieronder het volledige menu:

Tui reisbureau

De verbouwing

In 2010 opende de eigenaren Sharad en Trupti Ruparelia de deuren van ReBrown. Het restaurant begon met 12 zitplaatsen en breiden dit in 2020 uit tot 22. Deze verbouwing was een grote stap voor ReBrown. Ze hebben sinds de opening al wat meer aanpassingen en verbouwingen meegemaakt, maar niet een was zo doortastend dan in 2020. 

Zo zorgde de verbouwing tot een gloednieuwe style in het restaurant. Zo brachten ze een moderne look eraan. Ook werd het menu flink uitgebreid. Er kwam een gloednieuwe lunchroom waar de mensen hun broodjes op een rustige plek kunnen nuttigen. 

Nog steeds blijft het motto, een restaurant waar heerlijke gerechten te bestellen zijn tegen een niet al te hoge prijs al dus Sharad en Trupti.

Kom heerlijk lunchen!

Voor zeer kleurrijke en smaakvolle gerechten kom je dus naar ReBrown. Van heerlijke Surinaamse Roti tot de beste Indiase Curry, je kunt voor allerlei gerechten hier terecht. Geniet samen met je vrienden, collega´s of je geliefde van de smaakvolle gerechten.

Kom gezellig langs in onze Helftheuvel passage, je kunt dus heerlijk lunchen, maar er is nog veel meer te doen. Met meer dan 80 winkels onder 1 dak is er voor iedereen wel wat wils. 

Bekijk hieronder de openingstijden van ReBrown en kom snel langs:

ReBrown

Laatste berichten

  • 7 maart 2023
Totale weergaven 335Waarvan vandaag 2